Шевченко емоційно відреагував на першу перемогу Дженоа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко емоційно відреагував на першу перемогу Дженоа

Шевченко емоційно відреагував на першу перемогу Дженоа
Джерело:  online.ua

Український футболіст Андрій Шевченко, який віднедавна є головним тренером італійського ФК "Дженоа", емоційно прокоментував першу перемогу спортсменів під його керівництвом. Він назвав такий результат полегшенням, вважаючи, що така гра додає трохи впевненості у власних силах. Йдеться про матч у рамках 1/8 фіналу Кубка Італії.

Джерело: Twitter Шевченка, Calciomercato

Підопічні українського наставника провели домашню гру проти "Салернітану" із Салерно, і перемогли з рахунком 1:0.

Полегшення? Так. Можливо, це трохи перебільшено, але це, безумовно, ковток свіжого повітря, який нам знадобився щоб повернути впевненість.

– Андрій Шевченко, головний тренер "Дженоа"

Висловивши похвалу для своїх спортсменів, Шевченко додав у своєму  блозі в Twitter :

Гарна командна перемога сьогодні, яка дає нам упевненість. Молодці, хлопці.

Далі "Дженоа" має провести гру проти "Мілана", фактично, другого рідного клубу для самого Шевченка. Він досить довгий період своєї особистої кар'єри футболіста відбув у лавах цього ФК.

Нагадаємо, минулого тижня вже втретє  "Дженоа" покинула поле з поразкою. Йдеться про матч 17 туру італійської Серії А проти "Сампдорії". Cхоже на те, що перемога над салернівцями перериває темну полосу тренерської кар'єри Шевченка.

17-та річниця нагородження Шеви Золотим м'ячем

Цікаво, що успіх на тренерському поприщі у Шеви співпав із 17-ю річницею визнання його найкращим футболістом Європи. 13 грудня 2004 року сталася пам'ятна подія в історії українського футболу. Шевченко став першим володарем Золотого м'яча після здобуття Україною незалежності та третім українцем після Олега Блохіна (1975) та Ігоря Бєланова (1986), якому підкорилася нагорода від France Football.

До речі, нещодавно Шева увійшов у сотню найвпливовіших людей України у 2021 році за версією журналу "Фокус". Він не єдиний представники українського футболу, який зайняв місце в рейтинг. Там також опинилися президент "Металіста" Олександр Ярославський, який посів у ньому 39 місце та президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов. Останній посів у рейтингу друге місце, а сам Шевченко 0 опинився на 79-ій сходинці.

Читайте також:

  • В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту: цікавіподробиці читайте в нашому матеріалі

  • Луческу знайшов виправдання за катастрофічну поразку Динамо від Баварії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?