Шольц розповів про свої перемовини з Путіним до початку повномасштабної війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Шольц розповів про свої перемовини з Путіним до початку повномасштабної війни

Шольц розповів про свої перемовини з Путіним до початку повномасштабної війни
Джерело:  online.ua

Як стверджує німецький лідер Олаф Шольц, під час останніх переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним перед початком повномасштабної війни він запевнив очільника Кремля у віддаленій перспективі членства України в НАТО.

Джерело:  Welt

Щольц зізнався, про що говорив з Путіним перед початком війни

Журналісти почали запитувати у канцлера ФРН, чому керівництво НАТО нібито не врахувало інтереси Росії у сфері безпеки до початку повномасштабного вторгнення в Україну.

НАТО ніколи не було загрозою Росії, - відповів Олаф Шольц.

За словами політика, під час перемовин з очільником Кремля до початку повномасштабного вторгнення РФ він запевнив президента Росії, що вступ України до Альянсу "не станеться в найближчі 30 років".

Олаф Шольц звертає увагу на те, що очільник Кремля не хоче приймати ліберальні та відкриті суспільства в Європі й завжи мав "абсолютно абсурдні" ідеї – до прикладу, казав німецькому лідеру, що Білорусь та Україна не повинні існувати як окремі держави.

Росія використала свої претензії до НАТО як привід для початку війни

Як уже згадувалося раніше, у грудні 2021 року офіційна Москва висунула ультиматум США і НАТО про відмову від розширення Альянсу й фактичного скасування його розширення після 1997 року.

Що важливо розуміти, саме відмову від виконання цих абсурдних умов разом із нібито загрозою агресії з боку України Кремль назвав причиною початку повномасштабної агресії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?