Шотландія – Україна: де дивитися матч плей-офф кваліфікації до ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шотландія – Україна: де дивитися матч плей-офф кваліфікації до ЧС-2022

Шотландія – Україна: де дивитися матч плей-офф кваліфікації до ЧС-2022
Джерело:  online.ua

У півфіналі плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2022 Україні буде протистояти збірна Шотландії. 

Джерело: Facebook-сторінка Української Асоціації футболу

Що відомо напередодні матчу Шотландія-Україна 

Матч має відбутись 1 червня о 21:45 за київським часом та пройде на стадіоні "Гемпден Парк".

Переможець протистояння Шотландії та України вийде у фінал плей-офф кваліфікації на Мундіаль. Там свого суперника в боротьбі за останню путівку на чемпіонат світу в Катарі чекає збірна Уельсу.

Через розв'язану Кремлем війну проти України наша національна сбірна ледь не втратила можливість поборотись за право виступу на Чемпіонаті світу.

На щастя, європейські збірні проявили солідарність із Україною, та дозволили зіграти в червні.

Однак у складі української збірної багато виконавців, які через дострокове завершення УПЛ вже майже півроку не грали у офіційних зустрічах.

Як наслідок, тренерський штаб "синьо-жовтих", найімовірніше, намагатиметься максимально використати легіонерів із ігровим тонусом. Миколенко, Ярмоленко, Маліновський, Зінченко та Яремчук майже гарантовано отримають місця в основі. Фактично безальтернативні також кіпер і решта оборони

Фото - facebook.com/uafukraine

Наразі інтрига зберігається хіба щодо позиції лівого вінгера. Теоретично там можуть зіграти навіть Зубков, Соболь і Піхальонок. Та на ділі Петраков обиратиме між Циганковим і Мудриком. На боці "динамівця" досвід і статус зірки, за "гірника" – юнацька спритність і ефект несподіванки для суперника.

"Тартанова армія" проблем із формою не має. Провідні виконавці щойно завершили насичений сезон у чемпіонаті Англії чи в шотландських грандах. А той же Ендрю Робертсон із "Ліверпулем" програв фінал Ліги чемпіонів минулої суботи. Єдина втрата – Кіран Тірні, та до його травматичності тренери звикли.

У цифровому мовленні T2 матч можна буде переглянути на телеканалі "Індиго". Трансляція розпочнеться о 21:35. Також поєдинок покаже канал "Футбол 1", починаючи з тієї ж пори. Передуватиме трансляції студія "Головна команда". Старт о 20:30.

Також матч Шотландія – Україна можна переглянути на платформі OLL.TV. Прямі трансляції поєдинків "синьо-жовтих" там доступні в пакеті Ultra oll inclusive.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?