Шойгу дав наказ відвести війська РФ на Херсонщині з правого берега Дніпра на лівий
Категорія
Україна
Дата публікації

Шойгу дав наказ відвести війська РФ на Херсонщині з правого берега Дніпра на лівий

Шойгу дав наказ відвести війська РФ на Херсонщині з правого берега Дніпра на лівий
Джерело:  online.ua

Командувач російськими окупаційними військами в Україні Сергій Суровікін заявив, що на Херсонщині РФ перекидає війська на лівий берег Дніпра, тобто залишає Херсон.

Джерело: росЗМІ

РФ виводить війська з правого берега Херсонщини

Доцільно організувати оборону по бар'єрному рубежу річки Дніпро, по лівому її берегу... Рішення про оборону на лівому березі Дніпра непросте, водночас ми збережемо життя наших військових і боєздатність угруповання військ... Маневр військ буде здійснено в найближчі терміни, з'єднання займуть підготовлені оборонні рубежі на лівому березі Дніпра, - сказав він.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу погодився з пропозицією організувати оборону окупантів по рубежу річки Дніпро: "Приступайте до відведення військ".

На Херсонщині підірвано кілька мостів

Нагадаємо, що сьогодні місцеве херсонське ЗМІ Мост повідомляло, що на правому березі Херсонської області в результаті підривів зруйновані одразу кілька мостів.

Точно відомо про підрив Дар’ївського, Тягинського та Нововасильївського мосту в тилу російських військ. Інформацію про підрив масово публікують проросійські телеграм канали. Вони ж опублікували фото знищених мостів.

Окупанти стверджують, що мости підірвані "для ускладнення просування ЗСУ".

В середині жовтня новий командувач російськими окупаційними військами в Україні Сергій Суровікін не виключив ухвалення "непростих рішень" щодо майбутнього приходу в окупований Херсон ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?