Шойгу скликає засідання військових відомств Білорусі та Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Шойгу скликає засідання військових відомств Білорусі та Росії

Шойгу скликає засідання військових відомств Білорусі та Росії
Джерело:  online.ua

У середу 2 листопада очільник Міністерства оборони Росії Сергій Шойгу скликає екстрене засідання спільної колегії військових відомств Білорусі та РФ.

Джерело: російське пропагандистське видання "Інтерфакс" з посиланням на Міноборони РФ

Шойгу проведе засідання свійськових відомств Білорусі і РФ

Згідно з останніми даними, колегію мають намір провести за допомогою відеоконференцзв'язку.

Окрім того, наголошується, що однією з найважливіших тем обговорення стане взаємодія органів військового управління збройних сил Білорусі та Росії з протидії "спробам фальсифікації історії".

Також учасники колегії будуть намагатися визначити пріоритети спільної діяльності на наступний рік.

На засіданні планують обговорити питання про перебіг реалізації плану спільних заходів міністерств оборони Республіки Білорусь і Російської Федерації щодо забезпечення військової безпеки Союзної держави на 2022-2024 роки, - йдеться в повідомленні.

Як уже згадувалося раніше, після оголошення в Росії мобілізації, до Білорусі на навчання почали прибувати сотні мобілізованих росіян.

Ба більше, за словами представників білоруського підпілля, у Білорусь прибувають інженерні війська Російської Федерації з метою спорудження казарм та таборів.

Більшість казарм мають намір побудувати в Брестській області, саме туди прибувають російські тилові підрозділи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?