Шпигунський скандал у Молдові: консульство РФ припинило надання послуг
Категорія
Політика
Дата публікації

Шпигунський скандал у Молдові: консульство РФ припинило надання послуг

Шпигунський скандал у Молдові: консульство РФ припинило надання послуг
Джерело:  online.ua

Консульство Росії у Молдові припиняє прийом через шпигунський скандал. Антени для стеження на даху дипустанови – причина висилки 60 дипломатів.

Джерело: посольство Росії у Молдові

Консульство РФ у Молдові припиняє прийом через шпигунський скандал

У консульському відділі посольства Росії у Молдові з 5 серпня призупинять прийом "через технічні причини".

Про це йдеться в повідомленні посольства РФ.

У консульському відділі посольства Росії в Республіці Молдова з технічних причин з 5 серпня 2023 року тимчасово припинено прийом, – йдеться у повідомленні.

Молдова висилає майже 60 співробітників російського посольства у Кишиневі

Нагадаємо, що Молдова 26 липня оголосила про рішення вислати майже 60 співробітників російського посольства у Кишиневі. Це відбулося після публікації розслідування, в ході якого на даху посольства РФ у Кишиневі нарахували 28 антен, які російські спецслужби використовують для стеження.

МЗС Молдови виступило з коментарем, зазначивши, що рішення Кишинева є наслідком численних недружніх дій щодо Республіки Молдова, не пов'язаних із дипломатичним мандатом, а також спроб дестабілізувати внутрішню ситуацію в державі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?