Сі Цзіньпін закликав військових "поглибити" планування бойових дій для успіху в реальному бою
Категорія
Світ
Дата публікації

Сі Цзіньпін закликав військових "поглибити" планування бойових дій для успіху в реальному бою

Сі Цзіньпін закликав військових "поглибити" планування бойових дій для успіху в реальному бою
Джерело:  online.ua

Президент Китаю Сі Цзіньпін закликав військових поглибити планування війни та бойових дій, щоб підвищити шанси на перемогу в реальних боях.

Джерело: Reuters

Сі Цзінпін звернувся до китайських військових

Сі сказав, що світ увійшов у новий період потрясінь і змін, а ситуація з безпекою Китаю стала більш нестабільною та невизначеною.

Це він сказав під час інспекційної поїздки в командування Східного театру дій, яке відповідає за безпеку східного Китаю, включаючи Східно-Китайське море і Тайванську протоку.

Ми повинні наполегливо мислити та вирішувати військові питання з політичної точки зору, сміливо воювати, бути вправними у бою та рішуче захищати наш національний суверенітет, безпеку та інтереси розвитку, - сказав він.

Заклик Сі Цзіньпіна посилити бойову готовність прозвучав, коли міністерка фінансів США Джанет Єллен прибула до Пекіна для переговорів, спрямованих на послаблення напруженості між США та Китаєм.

Сі вже закликав до посилення бойової готовності Китаю

Раніше цього року Сі Цзіньпін у своїх коментарях після того, як отримав третій президентський термін, закликав Китай посилити свою здатність захищати національну безпеку та перетворити свою армію на «Велику сталеву стіну».

Тоді він сказав, що на Тайвані, який Китай вважає своїм, Китай повинен протистояти діяльності, що підтримує незалежність, сепаратизму та втручанню зовнішніх сил.

Зокрема, Китай неодноразово закликав офіційних осіб США не вступати в контакти з тайванськими лідерами, вважаючи це підтримкою бажання Тайваню до незалежності.

У серпні 2022 року після візиту тодішнього спікера Палати представників Палати представників США Ненсі Пелосі на Тайвань Китай влаштував військові навчання навколо острова та провів бойові стрільби в регіоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?