Сили оборони знищили російський катер "Тунець" у Чорному морі
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони знищили російський катер "Тунець" у Чорному морі

Сили оборони знищили російський катер "Тунець" у Чорному морі
Джерело:  online.ua

13 вересня українські військові знищили ворожий катер типу КС-701 “Тунець”. Це відбулося у північно-західній частині Чорного моря

Джерело: ВМС ЗСУ

Знищення катеру РФ

У ВМС повідомили, що Силами оборони Півдня знищено ще один ворожий катер типу КС-701 “Тунець”.

Скільки кораблів та катерів РФ знищила Україна

Станом на ранок 13 вересня Генштаб ЗСУ повідомляв, що з початку повномасштабного вторгнення РФ ЗСУ знищили 19 кораблів/катерів РФ.

У ніч на 13 вересня Сили оборони вдарили ракетами по судноремонтному заводу імені Орджонікідзе в Севастополі, де пошкодили два кораблі. Ними виявились дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" та великий десантний корабель "Мінск".

11 вересня начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк повідомляла, що Сили оборони на півдня знищили шість човнів з ДРГ.

На цьому етапі можемо сказати, що ворог продовжує активізуватися там, вишукує способи забезпечити собі більш щільну оборону, зокрема з напрямку самого Дніпра, з води. Але мінус шість човнів — це дуже красномовне і переконливе зведення за минулу добу, про яке ми можемо зараз говорити.

2 вересня ЗСУ за добу знищили на півдні 7 ворожих човнів з ДРГ.

Читайте також:

  • В окупованому Севастополі пролунали вибухи. Пошкоджено кораблі і морський завод

  • Стали відомі подробиці наслідків атаки по Севастополю

  • ЗСУ провели унікальну спецоперацію з атаки по флоту армії РФ у Севастополі — Defense Express

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?