Сім-картки за паспортом: у Кабміні відреагували на гучну ідею
Категорія
Політика
Дата публікації

Сім-картки за паспортом: у Кабміні відреагували на гучну ідею

Сім-картки за паспортом: у Кабміні відреагували на гучну ідею
Джерело:  online.ua

Міністр Кабміну Дмитро Дубілет вважає, що наразі не є вчасним впроваджувати ініціативу щодо продажу сім-карток за паспортами громадян України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його виступ під час спеціального брифінгу.

За словами посадовця, це створить зайве навантаження одразу на кілька галузей.

"Це додаткова регуляція. Якщо ми зробимо регуляцію, що ти купуєш сім-карту тільки за паспортом, це додаткове навантаження і на громадян, і для бізнесу", - пояснив Дубілет.

Він додав, наразі стоїть потреба у створенні працездатної регуляції, а не "докручуванні гайок". Це можна здійснити пізніше, якщо буде потреба.

"Наразі так багато реформ у сфері дерегуляції, що відволікати і нашу увагу, і увагу суспільства, а також якесь додаткове громадське занепокоєння цим викликати, не на часі", - підкреслив міністр.

Як повідомляв ONLINE.UA, експертка з фаху демографії та соціології розкритикувала потенційні плани проведення перепису без традиційних методик. Вона вважає, це неможливо, бо в Україні немає реєстрів населення відповідного рівня. Інші держави можуть собі таке дозволити - вони мають грунтовні бази даних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?