Символ змін: у Pantone назвали головний колір 2022 року
Категорія
Технології
Дата публікації

Символ змін: у Pantone назвали головний колір 2022 року

Символ змін: у Pantone назвали головний колір 2022 року
Джерело:  online.ua

Представники Інституту кольору Pantone обрали відтінок PANTONE 17-3938 під назвою Very Peri кольором року-2022. Охоплюючи бузкову гаму, але в той же час зосереджуючись на фіолетово-червоних відтінкам, колір демонструє жвавий, радісний настрій і динамічну присутність, що заохочує до сміливої творчості та уяви. Цікаво, що цьогоріч вони вперше створили колір самостійно за допомогою цифрових технологій, а не вибрали вже готовий.

Джерело: Pantone

Ми живемо в часи трансформацій, тому PANTONE 17-3938 Very Peri має стати символом змін, переходу, який людство переживає, вважають в Інституті кольору і додають:

Коли ми виходимо з інтенсивного періоду ізоляції, наші уявлення та стандарти змінюються, а наше фізичне та цифрове життя зливаються воєдино по-новому. Цифровий дизайн допомагає нам розширити межі реальності, відкриваючи двері в динамічний віртуальний світ, де ми можемо досліджувати та створювати нові кольорові можливості. З тенденціями в іграх, зростаючою популярністю метавсесвіту та зростаючою художньою спільнотою в цифровому просторі PANTONE 17-3938 Very Peri ілюструє злиття сучасного життя та те, як колірні тенденції в цифровому світі проявляються у фізичному світі і навпаки.

Колір року Pantone відображає те, що відбувається в нашій глобальній культурі, виражаючи те, що люди шукають. Лорі Пресман, віце-президент Інституту кольору каже:

Створення нового кольору вперше в історії нашої освітньої програми кольорів PANTONE Color of the Year відображає глобальні інновації та трансформацію, що відбуваються. Оскільки суспільство продовжує визнавати колір як важливу форму спілкування та спосіб висловити і впливати на ідеї та емоції складність цього нового червоно-фіолетового відтінку синього підкреслює широкі можливості, які відкриваються перед нами.

Колір року від Pantone впливає на тенденції в моді, дизайні, технологіях...

Процес вибору кольору року Pantone вимагає ретельного розгляду та аналізу тенденцій. Щоб підходити до вибору року, експерти з кольору Pantone в Pantone Color Institute™ прочісують світ у пошуках нових кольорів. Це може включати індустрію розваг і виробництво фільмів, подорожі колекції мистецтва та нових художників, моду, усі сфери дизайну, популярні туристичні напрямки, а також новий спосіб життя, стиль гри та соціально-економічні умови. Вплив також може випливати з нових технологій, матеріалів, текстур та ефектів, відповідних платформ соціальних мереж і навіть майбутніх спортивних подій, які привертають увагу всього світу.

Протягом 23 років «Колір року» від Pantone впливав на розробку продуктів і рішення про покупку в багатьох галузях, включаючи моду, домашні меблі та промисловий дизайн, а також упаковку продуктів і графічний дизайн.

Читайте також:

  • TAYANNA вразила яскравим кліпом на пісню "Моя Земля".

  • YouTube опублікував рейтинг найпопулярніших відео серед українців у 2021 році

  • Джамала після семи років окупації вперше побачила рідний Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?