Син Ліама Галлагера і внук Рінго Старра підуть під суд у справі про расизм
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Син Ліама Галлагера і внук Рінго Старра підуть під суд у справі про расизм

Син Ліама Галлагера і внук Рінго Старра підуть під суд у справі про расизм
Джерело:  online.ua

Син вокаліста гурту Oasis Ліама Галлагера Джин і онук барабанщика The Beatles Рінго Старра Сонні Старкі опинилися в епіцентрі гучного скандалу. Спадкоємці відомих британських музикантів влаштували бійку з працівниками супермаркету через відмову продати пиво. Суд над ними відбудеться 28 березня 2022 року.

Джерело: Rolling Stone

За даними джерела, скандальний інцидент з сином Галлагера і внуком Старра стався ще в травні 2019 року в Лондоні. Тоді Джин, Сонні та їх друг Ноа Понте хотіли купити пива в одному з місцевих магазинів, але отримали відмову від продавця. Справа в тому, що їм на той момент було всього по 17 років, так ще й купити алкогольні напої вони хотіли близько опівночі, що заборонено британськими законами.

Справа син Ліама Галлагера і внука Рінго Старра - в чому їх звинувачують

В ході слідства було встановлено, що Понте після відмови продавців намагався вкрасти пиво. Цбому спробували перешкодити співробітники магазину, які хотіли вивести хлопців з магазину, але ті кинулися в бійку.

Більш того, хлопці не тільки кулаками намагалися відбитися від продавців, а й почали ображати їх.

"Прокляті індійці. Котитеся туди, звідки прийшли. Вам тут не раді", - вигукували вони на адресу продавців азіатського походження.

Ні Джин Галлагер, ні Сонні Старкі, ні їх друг Ноа Понте не визнають свою провину. На даний момент їх звільнили з під варти під грошову заставу, але хлопцям доведеться постати перед судом.

Обвинувач на попередньому слуханні суду заявив про впевненість в тому, що спадкоємці британських музикантів понесуть заслужене покарання.

"Насправді це дуже простий випадок, адже інцидент був зафіксований камерами відеоспостереження", - пояснив представник прокуратури.

Він нагадав, що Джин Галлагер отримав звинувачення за напад на расовому ґрунті, Сонні Старкі - за підбурювання бійки і напад на двох співробітників магазину, Ноа Понте - в підбурюванні до бійки і расистських вигуках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?