Принц Гаррі здивує світ "інтимними" мемуарами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принц Гаррі здивує світ "інтимними" мемуарами

Принц Гаррі здивує світ "інтимними" мемуарами
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що принц Гаррі, слідом за своєю дружиною Меган Маркл, яка видала дитячу книжку, має намір також здійснити письменницький дебют. Внук Єлизавети II хоче надрукувати мемуари про його життя в королівській сім'ї.

Джерело: The Telegraph

Принц Гаррі планує видати інтимні мемуари

Нещодавно Меган Маркл представила дитячу книжку, на яку її надихнули син Арчі та принц Гаррі. Тепер сам герцог Сассекський загорівся ідеєю видати власні мемуари. Згідно з останніми даними, книга побачить світ уже в наступному році.

Журналістам вдалося з'ясувати, що видавництво Penguin Random House допоможе принцові Гаррі презентувати мемуари. Видавці звертають увгау на те, що книжка буде "проникливою та інтимною". У ній йтиметься про "досвід, пригоди, втрати та життєві уроки".

Цілком можливо, принц Гаррі бажає розказати власну версію усіх подій з його життя, оскільки журналісти досі снують здогадки стосовно його життя в палаці та причини переїзду до США.

"Дуже радий, що люди прочитають точну та повністю правдиву оповідь про моє життя з перших рук", – заявив герцог.

Окрім того, наголошується, що принц Гаррі присвятив написанню мемуарів майже рік. Робота тривала спільно з американським письменником та журналістом Джозефом Мерінгемом. Виручені кошти з продажу книжки підуть на благодійність.

Про що нова книга Меган Маркл

Книжка герцогині "Лавка" побачила світ 8 червня від видавництва, з яким тепер співпрацює принц Гаррі, Penguin Random House. Вона призначена для дітей 3-7 років.

Видавці описують книжку як таку, яка "зворушливо відображає стосунки між батьками й синами, що розвиваються та розширюються". Натомість її авторка – "мати, дружина, феміністка та активістка".

Окрім того, зазначається, що твір Меган Маркл також наповнений яскравими ілюстраціями, створеними художником Крістіаном Робінсоном. Акторка тісно співпрацювала з ним, бо для неї малюнки були не менш важливі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?