Синоптики озвучили прогноз погоди на Різдво
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики озвучили прогноз погоди на Різдво

Синоптики озвучили прогноз погоди на Різдво
Джерело:  online.ua

Синоптики прогнозують на Різдво дощі та плюсову температуру, однак після 7 січня в Україну повернуться морози, та експерти запевняють, що вони будуть незначними. 

Джерело:  УкргідрометцентрДСНС

У святковий день на заході, півночі та сході має пройти невеликий сніг, на півдні вдень без опадів. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південній частині вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла.

У столиці 7 січня вночі випаде трохи снігу, проте вдень має опадів не очікують, температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°. Подекуди на дорогах буде ожеледиця.

Що стосується сьогоднішньої погоди, то вона буде такою:

6 січня в західних, вночі і в північних областях, вдень і в більшості центральних та східних областей невеликий дощ та мокрий сніг (на Закарпатті значний дощ з переходом у сніг); на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, – повідомляють в Укргідрометцентрі.

Температура протягом доби 0-5° тепла (вночі на заході країни місцями 1-3° морозу, вдень у південній частині 6-11° тепла, на півдні Одещини та в Криму до 14°). В Карпатах значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу На дорогах ожеледиця Температура вночі та вдень від 2° морозу до 2° тепла.

Сьогодні  також можливе сходження лавин Карпатах , попередили в ДСНС.

6 січня на високогір'ї Закарпатської та у горах Iвано-Франкiвської областей зберігається значна сніголавинна небезпека, - йдеться у попередженні.

Відомство оголосило 3 рівень небезпечності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?