Синоптикиня прогнозує "градусні гойдалки" в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптикиня прогнозує "градусні гойдалки" в Україні

Синоптикиня прогнозує "градусні гойдалки" в Україні
Джерело:  online.ua

Синоптикиня Наталка Діденко попереджає українців про "градусні гойдалки". Вона прогнозує, що в найближчі дні в нашій країні буде прохолодна погода, у вівторок у центрі, на сході та півдні – дощі, а після середи в країні знову трохи потеплішає.

Джерело: Фейсбук-сторінка Наталки Діденко

Якою буде погода в Україні у другій половині жовтня

За словами Наталки Діденко, спочатку стовпчики термометрів поповзуть вниз - буде холодно, вдень не вище +7+12 градусів, а вночі до невеликих "мінусів". Окрім того, наголошується, що з середи, з 20-го жовтня, 21, 22 та 23 жовтня у більшості областей потепліє. Ймовірно, максимально до +15+18 градусів!

"Але вже 23-го жовтня, поступово, починаючи із західних та північних областей, почне заходити справжнє холодне повітря, яке з наступного тижня просто волатиме до совісті комунальників та міських служб)У Києві завтра - без опадів, хіба що найближчої ночі залишиться трохи вологого атмосферного фронту. Протягом дня вівторка буде холодно, +8, +9 градусів", - йдеться в повідомленні.

Наталка Діденко також звернула увагу на те, що в середині цього тижня в українську столицю повернеться "літо" - синоптикиня прогнозує потепління до +14+18 градусів. Проте на вихідних, особливо в неділю, 24-го жовтня, розпочнеться суттєве похолодання.

"Тиждень буде цікавим, але прогнозованим, не мерзніть, утеплюйте себе, годуйте прибудинкових котів та собак, збережіть залишки врожаю, захистіть квіти, не забувайте вимикати обігрівач, коли йдете на роботу. І можна помити машину - дощів поки що не видно)", - радить українцям Наталка Діденко.

Перший сніг в Україні

Нагадаємо, перший сніг цього року випав 22 вересня у Карпатах. Як повідомляв Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, цього дня на горі Піп Іван Чорногірський пішов сніг, температура повітря опустилася до -4°С.

Читайте також:

  • На Буковелі та Попі Івані падає сніг - перше фото

  • Зникнення міст, посухи і лісові пожежі – експерти дали прогноз щодо зміни клімату в України.

  • Синоптики попереджають про різку зміну погодних умов в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?