Sinovac збільшила показник ефективності своєї вакцини проти коронавірусу
Категорія
Технології
Дата публікації

Sinovac збільшила показник ефективності своєї вакцини проти коронавірусу

Sinovac збільшила показник ефективності своєї вакцини проти коронавірусу
Джерело:  online.ua

У компанії Sinovac Biotech підвищили показники ефективності власної вакцини проти коронавірусу COVID-19 після отримання даних з кількох країн. Передбачається, Що її загальна ефективність залишилася приблизно на рівні 50,38%. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Xinhua.

За словами голови правління компанії Іня Вейдуна, препарат гарно продемонстрував себе під час реального застосування та проти різних штамів. Наразі отримано дані про результати щеплення у Бразилії, Індонезії, Туреччині.

“Результати клінічних досліджень у Туреччині показали, що вакцина ефективна на 91,25%, а результати в Індонезії показали ефективність у 65,3%. Клінічні дослідження у Бразилії встановили, вакцина на 100%ефективна у важких випадках, а також на 78% у легких випадках, що вимагають медичного лікування. Її загальний показник ефективності склав 50,3%”, - зауважили в агентстві.

Вейдун назвав різні результати з різних країн нормальною ситуацією, оскільки вони залежать від безлічі факторів. У Бразилії першими отримали вакцину медики, які щодня працюють із ризиками підхопити інфекцію.

“Очікується, що простим людям вакцина забезпечить кращий захист… Ми також вивчаємо ефективність захисту, яку забезпечує вакцина проти штаму, виявленого в ПАР, і своєчасно поділимося результатами”, - підкреслив він.

Відомо, що сироватка людей, які отримали препарат Sinovac, нейтралізує так званий британський штам.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міністерство охорони здоров’я оголосило про надходження в Україну вакцини проти коронавірусу COVID-19 одразу чотирьох компаній-розробників. Міністр Максим Степанов заявив про отримання препаратів AstraZeneca, Novavax, Pfizer, Moderna у перші шість місяців 2021 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?