Сирський приїхав під Бахмут та ухвалив низку важливих рішень — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Сирський приїхав під Бахмут та ухвалив низку важливих рішень — відео

Сирський приїхав під Бахмут та ухвалив низку важливих рішень — відео
Джерело:  online.ua

Командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський приїхав до українських бійців під Бахмут. Також він разом з командирами ухвалив низку необхідних рішень.

Джерело: Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський

Сирський знову приїхав під Бахмут

Сирський приїхав із перевіркою на позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Приїхав до наших воїнів, які виконують бойові завдання на Бахмутському напрямку, — розповів він.

Він долав, що разом з командирами вони ухвалили "низку необхідних рішень", спрямованих на "забезпечення ефективної оборони та завдавання максимальних втрат противнику".

Поспілкувалися із захисниками східного фронту. В центрі уваги постійно мають бути люди, від солдата до комбрига. Ніхто не має залишитись осторонь, оскільки саме завдяки їх самовідданості та професіоналізму Бахмут тримається, — додав Сирський.

Білий дім назвав втрати армії РФ за останні 5 місяців в районі Бахмута

На онлайн-брифінгу координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі оприлюднив дані щодо втрат російської армії впродовж п’яти місяців на Бахмутському напрямку.

За його словами, Росія втратила понад 100 тисяч військових, в тому числі понад 20 тисяч загиблих в бою, майже половина з яких – солдати "Вагнера".

Росія виснажила свої військові запаси і свої збройні сили. Лише з грудня, за нашими оцінками, РФ зазнала понад 100 000 втрат, в тому числі понад 20 000 загиблих в бою, майже половина з яких — солдати Вагнера", — зазначив Кірбі.

Він наголосив, що спроба Росії здійснити наступ на Донбасі через Бахмут провалилася, РФ не змогла захопити "жодної реальної стратегічно важливої території".

Також він додав, що успіхи росіян у Бахмуті були досягнуті "жахливою, жахливою ціною", а оборона України в цьому регіоні залишається сильною. За його словами, кількість втрат втричі перевищила кількість американських жертв у Гуадалканальській кампанії під час Другої світової війни.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?