Ситуація на Донбасі: штаб АТО інформував про зрив Росією ремонтних робіт
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: штаб АТО інформував про зрив Росією ремонтних робіт

Ситуація на Донбасі: штаб АТО інформував про зрив Росією ремонтних робіт
Джерело:  online.ua

Російська сторона СЦКК не надає кількості людей, необхідних для проведення ремонтних робіт в зоні антитерористичної операції на Донбасі.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


Перший заступник СММ ОБСЄ Олександр Хуг з 08:00 5 лютого запропонував ввести режим припинення вогню на ділянці між лінією Авдіївка-Ясинувата-Донецький аеропорт-Піски і двома районами Донецька, після чого почати ремонтні роботи для відновлення важливих об'єктів.


Читайте також: Український прапор в окупованому Донецьку порадував соцмережі: опубліковані фото


ВСУ і українська сторона СЦКК надали письмові гарантії безпеки проведення ремонти робіт на об'єктах інфраструктури, в той час як російська сторона СЦКК о 06:00 5 лютого обмежила кількість працівників і саперів, задіяних в роботах, до 10 чоловік, в той час як для якісного їх виконання необхідно щонайменше 30.


"Такий неконструктивний підхід до вирішення гуманітарних проблем значно ускладнює відновлення зруйнованої інфраструктури Донбасу", - йдеться в повідомленні штабу АТО.


У той же час, СММ ОБСЄ інформувала в Twitter, що ремонтні роботи будуть проходити під їх наглядом: "Патруль СММ ОБСЄ з Олександром Хугом прибув до Донецької станції фільтрації води і готові забезпечити процес ремонту", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про зменшення загальної кількості обстрілів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?