Скандал зі знущанням з дівчини-копа: поліція прояснила ситуацію
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал зі знущанням з дівчини-копа: поліція прояснила ситуацію

Скандал зі знущанням з дівчини-копа: поліція прояснила ситуацію
Джерело:  online.ua

У поліції Дніпра висловили офіційну позицію з приводу ситуації з відео, на кадрах якого відображені знущання з дівчини-поліцейської.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління Національної поліції в місті Дніпро.
Відзначається, що в поширеному ролику показано, що патрульна в безпорадному стані, і в той же момент за кадром чути знущання чоловіків, «які знімають це ганебне відео».
«Щоб виключити всілякі домисли про стан дівчини, в спеціальному медичному закладі провели відповідні аналізи. Результат аналізу на алкогольне, наркотичне сп'яніння, а також вплив лікарських препаратів - негативний», - сказано в повідомленні.
«Зараз Тетяна перебуває на стаціонарному лікуванні в клініці. За словами лікарів, її стан - середньої тяжкості. Зараз триває обстеження організму, діагностувати захворювання поки не вдалося. Завтра відбудеться консиліум лікарів, на якому буде прийнято рішення про протокол процедур», - також додали в поліції Дніпра.
«Також розшукуються свідки цієї події. Осіб, які морально знущалися з дівчини, притягнуть до відповідальності і публічного вибачення перед патрульною», - резюмували в правоохоронному відомстві.
Також опубліковано скан відповідного документа.



Нагадаємо, глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе висловила обурення знущаннями з патрульної поліцейської в Дніпрі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Дніпрі на вулиці Титова біля магазину "Ельдорадо" патрульний поліцейський не впорався з керуванням автомобілем і врізався в стовп

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?