Скандальне призначення в МВС: з'явилася гучна деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальне призначення в МВС: з'явилася гучна деталь

Скандальне призначення в МВС: з'явилася гучна деталь

У  скандальному призначенні заступником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова 24-річної Анастасії Деєвої  головна проблема полягає не у відвертих фото і молодості дівчини, а у порушенні процедури.

Таку думку висловила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на її Facebook
«Питання не в фото-ню. Хто як хоче, той так і фотографується, і ніякі фото не можуть бути підставою ні для призначень, ні для звільнень. Питання не в святотатстві, яке, як і сексизм, нам дійсно потрібно ще довго разом долати. Питання в порушення процедури», — переконана вона.
На думку Геращенко, «заступника міністра з питань євроінтеграції, всупереч процедурі, не погодили з профільним віце - прем'єром з питань євроатлантичної інтеграції».


Читайте також: Шум довкола красуні-зама Авакова: з'явилися коментарі дівчини, нові фото і відео.

«Процедура призначення пройшла поза конкурсом. В анкеті явно вказані недостовірні дані. І це точно не сприяє ані євроінтеграції, ані командній роботі уряду», — резюмувала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі вибухнули після заяви народного депутата Мустафи Найєма, котрий встав на захист Деєвої і побажав їй успіхів у роботі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?