Скандальну експресофіцерку ДПСУ Іванну Плантовську звільнили зі служби
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальну експресофіцерку ДПСУ Іванну Плантовську звільнили зі служби

Скандальну експресофіцерку ДПСУ Іванну Плантовську звільнили зі служби
Джерело:  online.ua

Колишню пресофіцерку ДПСУ Південного регіонального управління Іванну Плантовську, публікація світлин якої з Парижу на тлі війни в України обурила українців, звільнили з військової служби. Проте у коментарях на своїй сторінці в Facebook Плантовська продовжила викладати епатажні фото та ображати інших користувачів мережі.

Джерело: речник ДПСУ Андрій Демченко

Що відомо про скандал навколо Плантовської та звільнення її з військової служби

Після скандалу через публікацію Плантовською фото із подорожі в Париж, її перевели з Одеси в Житомир, а тепер звільнили з військової служби.

На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов'язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня. Вкотре відмічу, в час повномасштабної війни тисячі прикордонників та прикордонниць зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюсь, що наших хлопців та дівчат перестануть і не будуть порівнювати з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим, - зазначив помічник голови ДПСУ – прессекретар Андрій Демченко.

У той же час на своїй сторінці у Facebook Плантовська виклала нові епатажні фото і зіткнулась із обуренням збоку користувачів мережі.

 У коментарях користувачі соцмережі обурилися, що навіть після скандалу выйськовослужбовиця продовжує дратувати українців епатажними світлинами. У відповідь Плантовська зазначила, що просто "заздрісники, які не мають своїх грошей, рахують чужі".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?