Складні часи переживемо разом. Катя Осадча та Юрій Горбунов святкують річницю шлюбу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Складні часи переживемо разом. Катя Осадча та Юрій Горбунов святкують річницю шлюбу

Складні часи переживемо разом. Катя Осадча та Юрій Горбунов святкують річницю шлюбу
Джерело:  online.ua

3 лютого українські телеведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують 6 років шлюбу.

Джерело: Катя Осадча

Осадча та Горбунов святкують 6 років шлюбу

Катерина Осадча подякувала чоловіку та поділилася зворушливим фото.

Сьогодні 6 років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за любов і за каву в ліжко. Складні часи, але переживемо все разом. Будемо розповідати онукам на їх весіллях, що головне чути одне одного розуміти, поступатися…. саме так бабця з дідом пережили разом війну. Люблю тебе, - написала ведуча.

Катя Осадча започаткувала проєкт Знайти своїх

Соціальний проєкт під назвою “Знайти своїх”, створений Катериною Осадчою, з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає знайти безвісти зниклих людей.

Пошук зниклих – це не тільки безпосередній пошук людей, це постійний пошук нових шляхів привернення уваги до проблеми. Коли в пошуку ми стикнулися з великою кількістю цивільних заручників, стало зрозуміло, що тут потрібне велике рішення і воно на шляху до реалізації, - пише про проєкт телеведуча.

Проєкт підтримують Національна поліція та Національне інформаційне бюро (Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України).

Для того, щоб подати заявку на пошук людини, потрібно написати у чат-бот, який можна знайти на телеграм-каналі  “Пошук зниклих”, або подати заявку на сайті “Знайти своїх”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?