Катя Осадча народила третього сина і показала перше фото малюка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Катя Осадча народила третього сина і показала перше фото малюка

Катя Осадча народила третього сина і показала перше фото малюка
Джерело:  online.ua

У родині відомих українських телеведучих Каті Осадчої і Юрія Горбунова 19 серпня сталося довгоочікуване поповнення. Зірка українського телебачення народила третього сина. Багатодітна мама вже поділилася радістю з українцями в соцмережі і показала перше зворушливе фото малюка.

Джерело: Instagram Каті Осадчої

Третій син 37-річної телезірки з'явився на світ рано вранці, о 5:05, в київській клініці. Малюк народився вагою 3250 г і зростом 52 см. Своє крихітне щастя Катя Осадча відобразила на фото, на якому показала українцям крихітну ручку синочка.

"Привіт, наш новий Всесвіт! Я мама трьох синів", - підписала зворушливий знімок щаслива мама.

Телезірка також подякувала чоловіку, Юрію Горбунову, за підтримку під час пологів.

Щасливий батько також не став приховувати своїх радісних емоцій від народження другого сина. Він показав фото малюка - на його знімку відображена не ручка, а маленька ніжка немовляти.

"Пишаюся тобою, наша матуся !! Люблю тебе! Ми дуже щасливі !!! Яке це неймовірне відчуття перерізати пуповину, і бачити як з'являється на світ твоя дитина !! Спасибі тобі за це !!", - звернувся до дружини Горбунов після пологів.

Він також розкрив подробиці появи на світ сина. На опублікованому фото з пологового будинку телеведучий показав, що Катя Осадча народжувала в клініці ISIDA. Також Горбунов показав і свою світлину з пологового будинку, на якій він світиться від щастя.

Українці масово вітають Катю Осадчу і Юрія Горбунова з народженням сина:

  • Ви неймовірні !!! Кайфу вам від потрійного материнства і здоров'я малюку;

  • Катя, Юрчик! Нехай Господь благословляє вашого синочка! Народився в таке свято прекрасне!;

  • Боже мій! Три хлопчика, три синочка! Прекрасно! Буде ще у вас і лапочка-дочка;

  • Справжній Божий дар в такий благословенний день народився !;

  • Мурашки по шкірі ... це щастя .... ВІТАЄМО !!!

Вагітність і пологи Каті Осадчої

Про вагітність телезірки стало відомо навесні, але Катя Осадча до останнього тримала в секреті своє цікаве положення. Тільки в травні вона зізналася, що чекає третю дитину, коли вже об'ємні наряди не змогли приховувати її кругленький животик.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вже виховують двох синів. Старшому синові Іллі - 19 років. Його Катя народила в першому шлюбі з Олегом Поліщуком. Другий малюк з'явився на світ в 2018 році. Його назвали Іваном.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?