Скрипка, Парасюк і Томенко: найкраще ексклюзивне відео цього тижня
Категорія
Україна
Дата публікації

Скрипка, Парасюк і Томенко: найкраще ексклюзивне відео цього тижня

Скрипка, Парасюк і Томенко: найкраще ексклюзивне відео цього тижня
Джерело:  online.ua

Музикант Олег Скрипка, народний депутат Володимир Парасюк і політик Микола Томенко були гостями

програм ONLINE.UA на цьому тижні.


Легендарний музикант Олег Скрипка у вівторок  виступив в ефірі програми "Double Ять". Йому допомагав син Устим і інші учасники дитячого рок-бенду "Смугасті шкарпетки". Музикант також розповів про свою творчість, організаціюдитячого благодійного рок-бала.


Позафракційний депутат Володимир Парасюк в ефірі програми "Руденко. ONLINE.UA"  назвав президента Петра Порошенка "другим Януковичем", розповів про двох блокадах окупували Донбасу і чому відмовився від зустрічі з главою держави.



Політик Микола Томенко, колишній народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка", розповів в програмі "Рудeнко. ONLINE.UA", хто "котить на нього бочку", вважає, що президент Петро Порошенко увібрав в себе все найгірше від своїх попередників і спрогнозував ситуацію після гіпотетичної відставки уряду Гройсмана.



Регулярно дивіться прямі-трансляції на ONLINE.UA.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?