Слава Камінська емоційно зреагувала на звинувачення у насиллі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Слава Камінська емоційно зреагувала на звинувачення у насиллі

Слава Камінська емоційно зреагувала на звинувачення у насиллі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Слава Камінська нарешті вирішила відповісти на гучну заяву своєї зіркової колежанки із гурту "НеАнгели" Вікторії Смеюхи. Остання, як відомо, звинувачувала Славу у насиллі.

Джерело: "Світське життя"

Слава Камінська відповіла на звинувачення у насиллі з боку Смеюхи

Після гучного скандалу, який розгорівся навколо колшніх учасниць гурту "НеАнгели" Слава Камінська вирішила виступати з новим коментарем. Співачка почала стверджувати, що також зазнавала насилля з боку Вікторії, коли була при надії.

У кожному жіночому колективі є якісь трабли, але ніхто не ходить і не виносить це: "Мене били!". Та вона теж мене била, коли я була вагітна, і що? Я не ходжу по усіх недоЗМІ, недоблогерах, котрі вважають, що вони журналісти, і не розповідаю про цю фігню. Я не буду займатися цим брудом, фу. Ми працювали 15 років. Ну навіщо? Я не ходжу і не розповідаю про те, що вона за те, що я лягла на її подушку, але це була не її подушка, а моє місце, куди вона поклала свою подушку, вона почила проклинати мене і моїх дітей. Та ти народи спочатку, а потім проклинай, - заявила Слава Камінська.

За словами співачки, вона також зазнавала знущання з боку ексколеги.

Ми на зніманнях, я даю інтерв'ю. Коли мене знімають, вона спеціально просить увімкнути музику, щоб мене не було чути. Вона провокує, а я як дурепа на ці провокації ведуся, - додала артистка.

Гурт НеАнгели (фото - instagram.com)

Як стверджує Слава Камінська, вона понад 5 разів намагалася покинути гурт, однак не хотіла втрачати роботу й заробіток.

Тому що я не могла з нею спілкуватися. Я не можу терпіти тупість. Може я й аб'юзер, може і займалася булінгом, але працювати з тупою стільки років неможливо. Не хочу, розмовляти можна з людиною, яка тебе розуміє і в якої мозок є. Хай мене проклянуть усі її фанати, але так воно є. Ну подивися на ці концерти. Там же ж літери до слів склала, а слова в речення… У мене кожен концерт був іспанський сором. Те, що вона казала, - поскаржилася Слава.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?