Слідчий комітет РФ підтвердив загибель Пригожина та Уткіна в авіакатастрофі
Категорія
Світ
Дата публікації

Слідчий комітет РФ підтвердив загибель Пригожина та Уткіна в авіакатастрофі

Слідчий комітет РФ підтвердив загибель Пригожина та Уткіна в авіакатастрофі
Джерело:  online.ua

Росіяни заявили про завершення молекулярно-генетичних експертиз у межах розслідування катастрофи літака у Тверській області РФ. там підтвердили загибель всіх 10 пасажирів, серед яких був власник ПВК Вагнер Євген Пригожин та засновник Дмитро Уткін.

Джерело: Слідком РФ

У РФ підтвердили смерть Пригожина

Завершено проведення молекулярно-генетичних експертиз. За їх результатами особи всіх десяти загиблих встановлені, вони відповідають списку, заявленому у польотному листі, - йдеться у повідомленні.

Що відомо про падіння літака Пригожина

23 серпня у Тверській області РФ впав приватний літак Embraer Legacy. Він належав Євгену Пригожину. На літаку перебувало 10 людей, з них троє були членами екіпажу.

Міністерство з надзвичайних ситуацій РФ повідомило, що літак впав поблизу села Куженкіно, що між Твер'ю та Великим Новгородом.

Федеральне агентство повітряного транспорту РФ повідомило, що на літаку були Євген Пригожин та Дмитро Уткін, а також заступник Пригожина Валерій Чекалов.

Західна розвідка вважає, що ймовірною причиною падіння літака з керівництвом "Вагнера" є вибух на борту.

Путін заявив, що Пригожин був “людиною складної долі і помилки у нього були серйозні в житті, домагався він результатів потрібних — і для себе, і для, коли я його просив, для спільної справи, як у ці останні місяці”.

Президент США Джо Байден припустив, що за катастрофою літака міг стояти президент Росії Володимир Путін.

Читайте також:

  • Ймовірне вбивство Пригожина не могло відбутися без вказівки Путіна — Джонсон

  • ЗМІ дізнались про деталі останньої зустрічі Путіна та Пригожина

  • Байден натякнув на причетність Путіна до падіння літака Пригожина

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?