"Слуга народу" розплакалася в сесійній залі - опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

"Слуга народу" розплакалася в сесійній залі - опубліковано відео

"Слуга народу" розплакалася в сесійній залі - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народна обраниця фракції "Слуга народу" Анна Скороход розплакалася через те, що на засіданні Верховної Ради їй нібито відмовили розглянути правки до закону про ГТС. Це сталося на засіданні парламенту 31 жовтня, передає ONLINE.UA.

"Ви знаєте, у мене таке відчуття, що відбувається якесь знущання. Я сказала, що хочу пройти по своїх правках. Це означає, що я хочу пройти по своїх правках. А не те що до мене хтось підходить і каже – перестань їх подавати. Вчора на комітеті ми дійшли до якихось домовленостей. На сьогодні, коли я перечитала весь текст, ці домовленості не дотримані", - заявила вона зі сльозами на очах.

Колега, який знаходився поруч, спробував її заспокоїти: "Заспокойтеся, вам ще народжувати. Заспокойтеся, це не варте того".

Варто зазначити, що мова йде про законопроєкт 2239-1 щодо "внесення змін до деяких законів України у зв'язку з відокремленням діяльності з транспортування природного газу". Анна Скороход працює в Комітеті з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  народні депутати Верховної Ради ухвалили у першому читанні законопроєкт, спрямований проти кнопкодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?