"Слуги" Тищенко та Куницький влаштували розбірки у Раді
Категорія
Україна
Дата публікації

"Слуги" Тищенко та Куницький влаштували розбірки у Раді

"Слуги" Тищенко та Куницький влаштували розбірки у Раді
Джерело:  online.ua

29 червня народні обранці із президентської фракції "Слуга народу" Олександр Куницький та Микола Тищенко влаштували розбірки у їдальні Верховної Ради – причиною начебто стали замовні статті першого проти Тищенка. 

Джерело: Youtube-канал Куницького, Telegram-канал "Харьков Life"

Чому спалахнув конфлікт між нардепами Куницьким та Тищенком

Як стверджує Олександр Куницький, Тищенко звинуватив його у замовних статтях проти нього. Це начебто стало причиною конфлікту колег по фракції.

Куницький стверджує, що Тищенко "тупо напав" на нього у їдальні українського парламенту. На відео видно, як у Куницького з рук випав телефон. За словами народного обранця, його із рук вибив Тищенко.

Окрім того, відомо, що згодом політики пішли з’ясовувати стосунки на подвір’ї Верховної Ради, знімаючи це все на телефон.

Не можна також не звернути увагу на те, що 29 червня в українському парламенті розглядали законопроєкт щодо документів для моряків. Саме у затягуванні винесення цього законопроєкту до сесійної зали Куницький звинуватив членів транспортного комітету ВРУ. Його членом, зокрема, є й Микола Тищенко.

Що відомо про конфлікт Тищенка з Кивою

17 червня також відбулася бійка між Тищенком та нардепом від "ОПЗЖ" Іллею Кивою. Все сталося після того, як очільник комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв з трибуни Верховної Ради заявив, звертаючись до ОПЗЖ, що "епоха бідності закінчиться, коли народ витягне цю фракцію і розстріляє".

"Епоха бідності і брехні закінчиться тоді, коли повсталий народ витягне цю фракцію, сукупні статки якої співставні з річним бюджетом України, і розстріляє", - заявив народний обранець.

Після цього неоднозначного заклику члени фракції "ОПЗЖ" вийшли до трибуни і почалася тиснява і штовханина. Зокрема, народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива побився з Миколою Тищенком від "СН".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?