Смерть Болотова: прихильники ДНР-ЛНР запідозрили недобре
Категорія
Події
Дата публікації

Смерть Болотова: прихильники ДНР-ЛНР запідозрили недобре

Смерть Болотова: прихильники ДНР-ЛНР запідозрили недобре
Джерело:  online.ua

Прихильники бойовиків угруповань ДНР і ЛНР в контексті  смерті колишнього ватажка ЛНР Валерія Болотова  заговорили про ймовірність вбивства.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на профіль "ВКонтакте" представника ГР "Донецька республіка" в Росії Євгена Шабаева.


На думку Шабаева, підозрілий факт раптової кончини Болотова після його заяви про причетність ватажка ЛНР Ігоря Плотницького до загибелі інших бойовиків угруповання і оголошенні намірів повернутися на Донбас.


Читайте також: Смерть Болотова: екс-адвокат Савченко назвав наступних кандидатів "на вихід"


"За Валерою Болотовим прийшли... Він готувався повернутися в Луганськ, публічно заявляв про проведення громадських слухань щодо усунення Плотницьким Бєднова і звільнення незаконно засуджених з підрозділу Бетмена. Питань щодо усунення Іщенко, Дремова, Мозгового... Говорив про вбивство в катівнях СБУ-МГБ Луганська Ципкалова, звірства, бандитське керівництво ЛНР", - написав Євген Шабаев.



У природній причині смерті Болотова засумнівався і російський диверсант, екс-ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін: "Викликає питання той факт, що його раптова смерть сталася менше місяця за часом, після того як він публічно звинуватив пана Плотницького в зраді ЛНР і т.д. Оскільки покійні Беднов, Мозговий, Іщенко і Дрьомов були його попередниками щодо своїх висловлювань про дану пику (особою цю мразь назвати не можу). Втім, останнім часом всі "герої Російської Весни" "мруть як мухи". Крім зовсім вже відвертої погані - та вся жива й здорова".



Як повідомляв ONLINE.UA,  попередньою версією причини смерті Болотова назвали серцевий напад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?