Смерть Болотова: ватажок ЛНР видав "офіційний" коментар
Категорія
Події
Дата публікації

Смерть Болотова: ватажок ЛНР видав "офіційний" коментар

Смерть Болотова: ватажок ЛНР видав "офіційний" коментар
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький висловив співчуття у зв'язку зі  смертю екс-ватажка так званої "республіки" Валерія Болотова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.


"Передчасний відхід з життя першого лідера "Луганської Народної Республіки" Валерія Дмитровича Болотова - важка втрата для його рідних. Валерій Дмитрович стояв біля витоків створення "народної Республіки". З його ім'ям пов'язані наші перші кроки на шляху до свободи і незалежності. І ми будемо пам'ятати про це завжди", - йдеться в заяві Плотницького.

Читайте також: Смерть Болотова: в Україні яскраво пояснили глибинну причину
Ватажок бойовиків ЛНР також висловив співчуття рідним і близьким Болотова.
Нагадаємо, перший ватажок так званої ЛНР Валерій Болотов помер 27 січня в Москві.  Попередня причина смерті - серцевий напад.


У той же час,  прихильники угруповань бойовиків ДНР і ЛНР заговорили про ймовірність вбивства Болотова.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Болотов розповідав, що бойовики ЛНР під командуванням Ігоря Плотницького влаштовували провокації і обстрілювали окупований Луганськ в 2014 році.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?