Смерть принцеси Леї: з'явилася реакція таємного коханця актриси
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Смерть принцеси Леї: з'явилася реакція таємного коханця актриси

Смерть принцеси Леї: з'явилася реакція таємного коханця актриси
Джерело:  People

Голлівудський  актор Харрісон Форд, який зіграв Хана Соло у фантастичній сазі "Зоряні війни", висловив співчуття у зв'язку зі смертю Керрі Фішер, яка прославилася завдяки своїй ролі принцеси Леї.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
Відзначимо, що недавно стало відомо, що під час зйомок першої серії "Зоряних воєн" у Фішер був роман з партнером по фільму - Харрісоном Фордом, який тривав лише три місяці.
Про таємні відносини докладно викладено у новій книзі актриси під назвою "Щоденники принцеси", яка побачила світ незадовго до смерті Керрі - в листопаді цього року.
У щоденниках Фішер відверто розповідає, як закохалася в виконавця ролі Хана Соло, як він її спокусив і як розвивався їх таємний зв'язок.
Читайте також: Принцеса Лея не померла: фанати "Зоряних воєн" отримали важливу звістку
Як виявилося, відносини у акторів зав'язалися після дня народження режисера кіносаги Джорджа Лукаса. Тоді ще 19-річна Керрі випила пару зайвих келихів вина, а 33-річний Харрісон запропонував довезти її до будинку. З цього моменту і почався їхній роман. "Ніч довжиною в три місяці", - як сказала раніше Фішер.
До слова, на той момент актор був одружений. Їх роман підійшов до кінця, коли закінчилися зйомки "Зоряних воєн" у Великобританії. Пізніше, актор все-таки розлучився з дружиною, але з Фішер другого витка стосунків так і не сталося.
Нагадаємо, за сюжетом Хан Соло і принцеса Лея перебували у романтичних стосунках.


Керрі Фішер і Харрісон Форд ( "Зоряні війни, епізод 4 - Нова надія")
А зараз, після смерті колишньої коханої, Харрісон Форд висловив співчуття у зв'язку зі смертю актриси.
«Керрі була неповторною, блискучою, оригінальною. Забавною і емоційно безстрашною. Вона прожила своє життя хоробро. Мої думки з її дочкою Біллі, її матір'ю Деббі, її братом Тоддом і безліччю її друзів. Нам всім буде її бракувати», - цитує слова актора журнал People.
Нагадаємо,  Керрі Фішер померла 27 грудня на 61-му році життя. Актриса перенесла інфаркт після серцевого нападу, що трапився у неї на борту літака незадовго до його посадки в Лос-Анджелесі, США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?