Смертельна ДТП: в Одеській області правоохоронець переїхав жінку і втік з місця інциденту — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП: в Одеській області правоохоронець переїхав жінку і втік з місця інциденту — відео

Смертельна ДТП: в Одеській області правоохоронець переїхав жінку і втік з місця інциденту — відео
Джерело:  online.ua

У середу, 16 серпня, у місті Білгород-Дністровськ, що на Одещині, правоохоронець переїхав пенсіонерку. Від отриманих травм вона померла в лікарні.

Джерело: ДБР

Смертельне ДТП за участі поліцейського

За останньою інформацією, правоохоронець, керуючи автомобілем, виїжджав заднім ходом від будинку та переїхав пенсіонерку. Під час інциденту поруч перебувала його дружина, також працівниця правоохоронних органів.

Після зіткнення подружжя перенесло постраждалу на лавку біля під'їзду та викликало швидку допомогу.

Водій покинув місце аварії ще до прибуття медичної допомоги, а його дружина покинула місце події дещо пізніше. Постраждала померла в лікарні від отриманих травм.

ДБР оприлюднило відео, на якому видно, як подружжя переносить жінку на руках. Поліція Одеської області уточнила, що розпочато службове розслідування щодо цієї події.

Дружину поліцейського та водія автомобіля призупинено від виконання службових обов'язків. Наразі правоохоронець затриманий.

Що загрожує поліцейським

Розглядається можливість повідомлення йому про підозру у порушенні правил дорожнього руху за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Щодо дій його дружини проводиться оцінка їх законності. Слідство триває. За статтею передбачено можливе покарання до восьми років позбавлення волі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?