Солдати РФ атакували цивільні об'єкти у Донецькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ атакували цивільні об'єкти у Донецькій області

Солдати РФ атакували цивільні об'єкти у Донецькій області
Джерело:  online.ua

Протягом ночі 17 липня армія Російської Федерації атакувала цивільні об'єкти у Торецьку і Залізному, в Костянтинівці й Соледарі, зокрема, навчальні заклади.

Джерело: Телеграм-канал очільника Донецької обласної військової адміністрації  Павла Кириленка

Армія РФ атакувала цивільні об'єкти на Донеччині

Росіяни продовжують завдавати ракетних ударів по цивільній інфраструктурі, зокрема – по навчальних закладах. Три ракети прилетіло у Торецьку громаду: 1 влучила у житловий квартал Торецька, 2 – у Залізне, де пошкоджено школу та дитсадок. Наразі інформації про постраждалих немає, - повідомляє Павло Кириленко.

Фото — telegram.org

Окрім того, наголошується, що у Костянтинівці російські солдати накрили вогнем територію медичного коледжу – про масштаби пошкоджень та кількість постраждалих наразі невідомо.

Також вказано, що у Соледарі в результаті обстрілу спалахнула пожежа в місцевому центрі дитячої та юнацької творчості – на місці працюють рятувальники.

Росіяни щодня завдають нових і нових ударів. Зараз небезпечно залишатися на території області! Евакуюйтесь! Евакуація рятує життя! - закликає Павло Кириленко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?