Солдати РФ вбили ще 17 дітей у Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ вбили ще 17 дітей у Маріуполі

Солдати РФ вбили ще 17 дітей у Маріуполі
Джерело:  online.ua

За словами представників Офісу генерального прокурора, вони зафіксували смерть ще 17 дітей у місті Маріуполі Донецької області – кількість українських дітей, які стали жертвами армії РФ зросла уже до 261.

Джерело: Телеграм-сторінка ОГП

17 дітей загинули у Маріуполі від атаки армії РФ

Згідно з останніми даними, станом на ранок 2 червня понад 721 дитина постраждала в Україні в результаті повномасштабного вторгнення РФ. Прокурори звертають увагу на те, що 261 дитина загинула та понад 460 поранено.

Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях. Найбільше дітей постраждало у Донецькій (184), Київській (116), Харківській (112), Чернігівській (68), Луганській (52), Херсонській (52), Миколаївській (47), Запорізькій (29), Сумській (17), Житомирській (15) областях та у м. Києві (16), - йдеться в заяві ОГП.

Фото - скриншот

Окрім того, повідомляється, що 31 травня в результаті обстрілів окупантами с. Іванівка Ізюмського району Харківської області загинув 12-річний хлопець.
 
Також представники ОГП звертають увагу на те, що під час фіксації кримінальних правопорушень стало відомо про загибель ще 17 та поранення 14 дітей внаслідок обстрілів ворогом м. Маріуполь Донецької області.
Варто зазначити, що 1 938 закладів освіти були зруйновані в Україні російськими військами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?