У Херсонській області сталася "маленька Буча" — Арестович
Категорія
Україна
Дата публікації

У Херсонській області сталася "маленька Буча" — Арестович

У Херсонській області сталася "маленька Буча" — Арестович
Джерело:  online.ua

Радник очільника ОПУ Олексій Арестович повідомив, що у Херсонській області, найімовірніше, виявили нову цинічну розправу над людьми.

Джерело: "24 Канал"

Арестович заявив про розправу над цивільними на Херсонщині

За словами представника ОПУ, йому надійшло повідомлення з фронту на Сході.

Я вам можу вам видати маленьку сенсацію. За інформацією, яка потребує уточнення, сталася "маленька Буча" у Херсонській області,– заявив Арестович.

Як стверджує представник команди Володимира Зеленсього, станом на сьогодні немає жодних деталей, проте єнаявна інформація, яка перевіряється, про те, що виявили нову розправу над мирним населенням Херсонщини.

Сподіваюся, що це не збудеться. Зараз наші спецслужби перевіряють. Якщо оприлюднимо такі факти, то, я думаю, що багато справ зрушиться з місця й у Німеччині, і в США, і деінде по світу, – наголосив Олексій Арестович.

Зазначимо, що за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, йому невіть складно уявити, що відбувалося та відбувається на окупованій Херсонщині, яку армія РФ вкрай швидко захопила на початку повномасштабної війни.

Цілком можливо, що бійці ЗСУ виявили нові розправи над цивільними в одному зі звільнених від російських окупантів населеному пункті. Олексій Арестович поки не уточнив назву, однак зазнчив, що це було на Херсонщині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?