Соловйов обізвав концерн Mercedes-Benz "нацистською сволотою" — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соловйов обізвав концерн Mercedes-Benz "нацистською сволотою" — відео

Соловйов обізвав концерн Mercedes-Benz "нацистською сволотою" — відео
Джерело:  online.ua

Нова істерика пропагандиста. Соловйов обізвав концерн Mercedes-Benz "нацистською сволотою" і пообіцяв розорити.

Джерело: росЗМІ

Соловйов обізвав концерн Mercedes-Benz "нацистською сволотою" 

Німецька компанія Mercedes-Benz вийшла з російського ринку та повністю відключила російських дилерів від свого програмного забезпечення.

Через це російський пропагандист Володимир Соловйов влаштував справжню істерику у своїй телепрограмі та пригрозив розорити концерн.

Так, німецька компанія обмежила росіянам доступ до онлайн-систем, які використовуються для здійснення технічного обслуговування та виявлення проблем.

Тепер терміни ремонту автомобілів цієї марки у Росії значно зростуть.

З цього приводу пропагандист Соловйов влаштував справжню істерику. Він обізвав компанію "нацистською сволотою" та погрожував розорити концерн. Також він заявив, що нібито Mercedes-Benz "знищив свою репутацію" такими діями.

Істерики російських пропагандистів щодо України продовжуються

Раніше пропагандист Володимир Соловйов після нічних вибухів у Москві видав нову порцію погроз на адресу України. Так, країна-агресор має помститися ударами по урядовому кварталу в Києві.

Також топпропагандисти Володимир Соловйов та Ольга Скабєєва неодноразово закликали стерти Одесу з лиця землі та бурхливо раділи руйнуванням у цьому красивому південному українському місті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?