Спецслужби РФ готують кампанію з дискредитації національних рухів народів Росії — ГУР
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби РФ готують кампанію з дискредитації національних рухів народів Росії — ГУР

Спецслужби РФ готують кампанію з дискредитації національних рухів народів Росії — ГУР
Джерело:  online.ua

Російські спецслужби найближчим часом готують широку дискредитаційну кампанію проти лідерів національних та національно-визвольних рухів народів РФ.

Джерело: ГУР Міноборони

У РФ бояться визвольних рухів

Розвідка повідомляє, що початок кампанії заплановано вже на найближчий час, а головною метою стане приниження самого прагнення народів до самовизначення.

Для цього, як в самій росії, так і за її межами – в Європі, США та Україні будуть використані наявні «агенти впливу» в інформаційній та політичній сферах. Їхнє завдання – донести до «широких мас» думку про апріорі агресивний, терористичний чи навіть нацистський характер будь-яких національних рухів.

Метою кампанії, за словами ГУР, є зірвати міжнародну підтримку права народів на захист своїх прав, мови, культури.

Окрім цього, сформувати в середині українського суспільства негативне ставлення до народів РФ, які потерпають від імперської політики.

Традиційно в першу чергу під удар російської пропаганди підпадають народи Кавказу, що активно виборюються своє право на самовизначення. Зокрема, чеченська опозиція.

На сьогодні військово-політичне керівництво РФ та режим Путіна розглядають національно-визвольні рухи як одну з ключових загроз єдності та навіть самого існування Росії.

Саме їхнє виникнення сприймається як фактор нестабільності та викликає жорстку протидію з боку кремлівської верхівки.

Найкращий спосіб протидії подібним кампаніям – несприйняття маніпуляційних меседжів, незалежно від імені спікера, який їх розповсюджує. А також виявлення прихованих «агентів впливу» під виглядом «лідерів думок».

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?