Споживачі у семи областях залишилися без світла через обстріли
Категорія
Україна
Дата публікації

Споживачі у семи областях залишилися без світла через обстріли

Споживачі у семи областях залишилися без світла через обстріли
Джерело:  online.ua

Через ворожі обстріли прифронтових та прикордонних територій знеструмленні абоненти семи областей, зокрема у Харківській області майже 10 тис споживачів залишились без світла.

Джерело: Міністерство енергетики

Споживачі у семи областях залишилися без світла через обстріли

У прифронтових та прикордонних територіях триває ворожий терор з областей РФ. Так, у Харківській області через ворожий обстріл пошкоджено лінію електропередачі 110 кВ, що призвело до знеструмлення майже 10 тисяч споживачів. Ремонт почнеться за умов припинення бойових дій в районі.

У Донецькій області ремонтні бригади чекають дозволу військових, щоб почати відновлення пошкоджених у результаті вчорашніх обстрілів двох повітряних ліній 330 кВ, – йдеться в повідомленні. 

Крім того, залишається знеструмленою частина споживачів у Запорізькій, Сумській, Херсонській, Чернігівській та Дніпропетровській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

У міністерстві додають, що раніше запланованого терміну вийшов з ремонту енергоблок однієї з ТЕС потужністю у 170 МВт. Наразі блок поступово набирає потужність, видаючи в енергомережу 100 МВт.

Також повідомляється, що через негоду вночі у Дніпропетровській області знеструмлювалися 33 тис споживачів у 140 населених пунктах. Майже всіх вдалося заживити за резервними лініями.

На ранок залишаються без світла через погодні умови близько 5 тисяч споживачів у Сумській та Полтавській областях.

У Херсоні енергетики заживили 140 споживачів, які були знеструмлені після підтоплення. Залишаються знеструмленими близько 9,6 тисячі споживачів.

Армія РФ вночі накрила вогнем Херсон

Російські окупанти вночі на 2 вересня обстріляли Херсон, через що літня жінка отримала травми, а ще один чоловік знаходиться у лікарні.

Внаслідок нічної атаки постраждала 69-річна жінка. У неї мінно-вибухова травма, поранення обличчя та гостра реакція на стрес.

Також травмований чоловік 49 років. Його госпіталізували до медзакладу з осколковим пораненням грудної клітини та мінно-вибуховою травмою.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?