Справа йде до заварушки: задум росіян проти Чорногорії схвилював соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Справа йде до заварушки: задум росіян проти Чорногорії схвилював соцмережі

Справа йде до заварушки: задум росіян проти Чорногорії схвилював соцмережі
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють  повідомлення прокуратури Чорногорії про те, що група націоналістів з Росії планувала вбивство прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановича в день парламентських виборів в країні 16 жовтня.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Прокурор Мілівой Катніч заявив, що організатори замаху вирішили, ніби "влада в Чорногорії не зміниться шляхом виборів, тому це потрібно зробити силою". Метою зміни влади, за його словами, було не допустити вступу Чорногорії в НАТО.


При цьому в соцмережах підозрюють, що за підготовкою до вбивства чорногорського прем'єра стояли спецслужби Росії, підконтрольні президенту РФ Володимиру Путіну.


«Все йде до гарної заварушки. Путін не зупинився, він взяв паузу, а поки працює на інших напрямках», - так прокоментував новину в своєму Twitter блогер Мирослав Гай.



A. Dragunskaya: "Братушки".



Max: Росія вже навіть не приховує своєї участі в переворотах в Європі. Правда, завтра Захарова буде плакати про наступаючі НАТО.




Sergey Prach: Те, що цього виродка чорногорці запеленгували, - велика частка заслуги нашого СБУ.



Andrei Tilin Знайомий почерк.


Kent Kudiyr Olgerd Їхтамнєти?


Як повідомляв ONLINE.UA,  безпрецедентний скандал розігрався між Росією і Сербією через депортацію з балканської країни відразу декількох російських громадян "за участь в підготовці терористичних акцій в Чорногорії".


Нагадаємо,  український політтехнолог Тарас Березовець заявив, що Служба безпеки України провела унікальну операцію і допомогла зламати плани президента РФ Володимира Путіна і російських спецслужб, які намагалися влаштувати державний переворот в Чорногорії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?