Стали відомі цікаві речі про "проросійського" соратника Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Стали відомі цікаві речі про "проросійського" соратника Трампа

Стали відомі цікаві речі про "проросійського" соратника Трампа
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Сергій Пархоменко розповів кілька цікавих фактів про  Майкла Флінна, якому новообраний президент США Дональд Трамп запропонував стати радником з питань національної безпеки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Восени і взимку минулого року він був коментатором Рашітудей - регулярним, частим, і як багато хто тут, у Вашингтоні, вважає, платним. Тобто він отримував гроші від президентської адміністрації Путіна", - написав він.
"До речі, це ще одна цікава деталь для розмови про те, чи є Рашатудей "нормальним медіа" або все-таки чимось зовсім іншим. Цим фактом (незрозуміло, втім, яким з двох фактів: що він коментатор або що він на зарплаты) там, в Рашетудей, дуже сильно пишалися. На святкуванні 10-річчя RT посадили генерала за головний стіл - на сусідній стілець ыз Симоньян і через стілець від Путіна", - додав Пархоменко.
Також журналіст вказав на суперечливий факт у біографії Флінна: в одному з інтерв'ю американець назвав Путіна тоталітарним диктатором.
"Менше ніж через рік після сидіння за цим столом, 16 жовтня нинішнього року, генерал Флінн сказав в інтерв'ю одному популярному політичному ресурсу:" Putin is a totalitarian dictator and a thug who does not have our interests in mind. So I think Trump calling him a strong leader has been overstated, I'll give you that, "... (" Путін - тоталітарний диктатор і бандит, який не думає про наші інтереси. Тому, на мій погляд, до того, що Трамп, називав його сильним лідером, поставилися дуже серйозно, я б сказав ... ")", - написав медійник.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Трамп хоче призначити новим держсекретарем держави республіканця Мітта Ромні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?