Стало відомо, чим закінчився "тест на наркотики" Добкіна-молодшого
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, чим закінчився "тест на наркотики" Добкіна-молодшого

Стало відомо, чим закінчився "тест на наркотики" Добкіна-молодшого
Джерело:  ТСН

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Дмитро Добкін не виконав свою  обіцянку здати тест на вміст наркотичних речовин  і взагалі не з'явився на засідання Верховної Ради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Нагадаємо, Добкін-молодший, коментуючи свою  дивну поведінку у Верховній Раді, заявив, що готовий пройти психіатричну або наркологічну експертизу, за умови, що його колеги також пройдуть через подібну процедуру.
На сайті Верховної Ради в списку електронної реєстрації значилося, що депутат від Оппоблока присутній в сесійній залі. Однак самого Добкіна-молодшого в парламенті не було. Як йому вдалося зареєструватися без присутності на робочому місці - невідомо. Депутати-колеги вважають, що Добкін міг забути свою електронну картку в пульті для голосування, можливо, і навмисне.
"По-перше, він прогульщик, по-друге - брехло", - прокоментував нардеп від "Самопоміч" Єгор Соболєв відсутність Добкіна.



Як повідомляв ONLINE.UA,

поведінку Добкіна на засіданні Верховної Ради користувачі соціальних мереж нещадно висміяли фотожабами і їдкими жартами

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?