Стало відомо про наближення весілля української зірки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про наближення весілля української зірки

Стало відомо про наближення весілля української зірки
Джерело:  Навколо ТБ

У мережі з'явилася інформація, що екс-учасніця гурту "ВІАГра" співачка Анна Сєдокова втретє зібралася заміж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Вокруг ТВ".
Новиною поділилася мати другого чоловіка співачки Максима Чернявського. Жінка розповіла, що Анна й Артем, який, до речі, на 8 років молодше за Сєдокову, готуються до весілля.
Також вона прокоментувала і слова Анни, яка днями заявляла, що колишня свекруха має намір відібрати у неї дочку Моніку, що народилася в шлюбі з Максимом.
"По-перше, хочу сказати, що Артем злякався чогось і на зустріч так і не прийшов: надыслав свою дівчинку-помічницю. Я розсердилася і висловила їй все, що з цього приводу думаю. По-друге, я була згодна зустрітися і з Артемом, і з Ганною — всім разом, щоб обговорити проблему. Наскільки знаю, зараз вони готуються до весілля. У Моніки і Аліни вже зняли мірки, щоб зшити сукні — з тієї ж тканини, що й весільна сукня мами. Переживаю, що після одруження Анна остаточно забере у Максима доньку. Я цього категорично не хочу", — заявила вона в інтерв'ю Teleprogramma.pro.
Нагадаємо, в 2004 році Анна Сєдокова вийшла заміж за білоруського футболіста, капітана київського «Динамо», Валентина Белькевіча (нині покійного). 8 грудня 2004 року у них народилася дочка Аліна. Пара прожила у шлюбі два роки.
У лютому 2011 року Ганна вийшла заміж за бізнесмена Максима Чернявського. У шлюбі, який також тривав два роки, у них народилася донька Моніка.
Після чого співачка двічі була в стосунках з російським танцюристом Сергієм Гуманом. У травні 2016 року стало відомо, що Анна і Сергій знову розійшлися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?