Стало відомо, як покарали "Шахтар" за відповідь фанатам-расистам
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стало відомо, як покарали "Шахтар" за відповідь фанатам-расистам

Стало відомо, як покарали "Шахтар" за відповідь фанатам-расистам
Джерело:  Трибуна

Футболіст донецького "Шахтаря" Тайсон отримав покарання за нецензурну відповідь на расистські вигуки фанатів ФК "Динамо" під час матчу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Тribuna.com.

За інформацією видання, експерти контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу винесли "вирок". Бразильський спортсмен дискваліфікований на одну гру. Також його покарали двома матчами умовно.

Інцидент стався на двобої 14-го туру Української Прем'єр-ліги. Втім, дискваліфікація Тайсона ще не висвітлена на офіційних сайтів УАФ чи "Шахтаря".

Фанати "Динамо", які образили футболістів команди-опонента, спричинили не абиякий скандал. Він навіть вийшов поза межі України. Зокрема, на підтримку земляків-бразильців з "Шахтаря"відреагував відомий форвард Неймар.

Як повідомляв ONLINE.UA, прояви расизму з боку вболівальників дуже дорого обійдуться для київського футбольного клубу. Асоціація може ввести проти нього штрафні санкції у розмірі від 250 до 500 тисяч гривень. Окрім того, "динамо" може провести щонайменш одну гру без підтримки фанатів на трибунах. Це покарання одне з найбільш суворих, що отримувала команда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?