Starlink працюватимуть в Україні незалежно від фінансування Пентагону – Маск
Категорія
Україна
Дата публікації

Starlink працюватимуть в Україні незалежно від фінансування Пентагону – Маск

Starlink працюватимуть в Україні незалежно від фінансування Пентагону – Маск
Джерело:  online.ua

Як стверджує американький мільярдер та винахідник Ілон Маск, термінали Starlink, які допомагають підтримувати зв’язок Збройним силам України на полі бою, будуть працювати в нашій країні незалежно від готовності Пентагону надавати офіційному Києву фінансування.

Джерело: Твіттер-сторінка  Ілона Маска

Ілон Маск пообіцяв не залишити Україну без Starlink

Ще до того, як Міноборони повернулося з відповіддю, я сказав Михайлу Федорову (віцепрем’єр-міністру цифрової трансформації України – ред.), що SpaceX не вимкне Starlink, навіть якщо Міноборони (США – ред) відмовиться надавати фінансування, – повідомив американський мільярдер.

Коментаючи заяву Ілона Маска український міністр розповів, що Маск запевнив його про продовження роботи Starlink у будь-якому випадку.

Це було критично важливо для України. Ми вдячні Вам! – зазначив Михайло Федоров.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно Пентагон отримав звернення від засновника компанії SpaceX Ілона Маска про фінансування мережі супутникового зв’язку Starlink, що використовується в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?