Стівен Кінг пропонує Ілону Маску віддати гроші за свою синю галочку у Twitter фонду Притули
Категорія
Культура
Дата публікації

Стівен Кінг пропонує Ілону Маску віддати гроші за свою синю галочку у Twitter фонду Притули

Стівен Кінг пропонує Ілону Маску віддати гроші за свою синю галочку у Twitter фонду Притули
Джерело:  online.ua

Письменник Стівен Кінг, який з першого дня війни підтримує українців у боротьбі з агресором, запропонував Ілону Маску віддати гроші за верифікацію своєї сторінки фонду Сергія Притули.

Джерело: Стівен Кінг,   Сергій Притула

Кінг вкотре підтримав українців

Стівен Кінг пропонує Ілону Маску "віддати його галочку верифікації у Twitter на благодійність", а саме до фонду Сергія Притули.

Це лише 8 доларів, тому, можливо, містер Маск міг би й додати трохи, – каже письменник.

Від квітня за синю галочку користувачі соцмережі мають платити 8 доларів щомісяця. Twitter уже почав видаляти старі позначки про верифікацію у тих, хто їх мав.

Низка публічних осіб відмовилася сплачувати підписку на Twitter Blue. Стівен Кінг – серед тих, хто критикує рішення. Його профіль досі позначений як верифікований, однак письменник наголошує, що не платив за підписку.

Маск зробив виключення для Кінга та позбавив його необхідності сплачувати новий податок. тож "король жахів" знайшов краще застосування збереженим коштам.

У такий спосіб письменник відреагував на нові правила Twitter.

Реакція Притули на допис Кінга

Волонтер Сергій Притула вже відреагував на пропозицію письменника.

Той момент коли Стівен Кінг у себе в твіттері просто рекомендує Ілону Маску наш фонд. Я на мить офігів. Працюємо далі, друзі! Донатимо за посиланням у шапці профілю! Дякую, — написав Притула в Instagram.

Він публічно подякував Кінгу та написав, що його фонд отримав дуже серйозну рекомендацію.

Продовжуємо працювати заради нашої перемоги, – написав Притула.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?