Стівен Кінг публічно закликав ліквідувати Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

Стівен Кінг публічно закликав ліквідувати Путіна

Стівен Кінг публічно закликав ліквідувати Путіна
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський письменник Стівен Кінг активно підтримує нашу Батьківщину після вторгнення РФ в Україну 24 лютого. Цього разу він публічно закликав ліквідувати російського диктатора Володимира Путіна, написавши, що останній "повинен щезнути"

Джерело: Твіттер-сторінка Стівена Кінга

Стівен Кінг заявив, що Путін повинен щезнути

Як уже згадувалося раніше, нещодавно легендарний письменник вирішив не продовжувати контракти з російськими видавництвами та опублікував у мережі світлину у футболці з синьо-жовтим написом "Я підтримую Україну".

Путін повинен щезнути, поки не вбив усіх нас. Так чи інакше, – написав письменник у себе у Твіттері.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно Стівен Кінг знову підтримав українців, опублікувавши у своїх соцмережах композицію співачки Lama.

"Король жахів" поділився зі своїми фанатами посиланням на кліп пісні "Не кажу прощай" української співачки Lama, а шанувальники творчості Кінга влаштували флешмоб. Кожен у коментарях почав публікувати посилання на інші українські пісні, серед яких "Вільні люди" гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", "Знаєш, як болить" Lama, "Гаряча і гірка" Таліти Кум тощо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?