Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: спливла несподівана подробиця
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: спливла несподівана подробиця

Стрілянина з викраденням маршрутки в Києві: спливла несподівана подробиця
Джерело:  online.ua

Поліцейські повідомили, що озброєний злочинець, який викрав маршрутку в Києві, діяв зі спільниками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
Глава Нацполіції Сергій Князєв розповів, що чоловік, який зі стріляниною викрав маршрутку в столиці, діяв з співучасниками. Перед цим вони обікрали магазин.
"Ми розуміємо, що злочинець був не сам, тому що правопорушення, яке було скоєно в магазині, не могла зробити одна людина. Не зорієнтувалися, не було інформації про крадіжку, думали, це вуличний хуліган", - повідомив Князєв.
Читайте також: У центрі Одеси сталося курйозне пограбування зі стріляниною
Поліція продовжує шукати злочинця, який, за інформацією правоохоронців, ховається в приватному секторі на Русанівських садах. Для цього задіяли працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ і кінологів.
Як повідомляв ONLINE.UA, про підозрілого чоловіка з великою сумкою 2 березня інформували патрульних кияни. При наближенні правоохоронців чоловік почав тікати, викрав маршрутку, влаштував ДТП, після чого кинув транспортний засіб, підстрелив поліцейського і зник пішки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?