Створений українцем PayPal збирається викупити Pinterest за 45 млрд доларів
Категорія
Технології
Дата публікації

Створений українцем PayPal збирається викупити Pinterest за 45 млрд доларів

Створений українцем PayPal збирається викупити Pinterest за 45 млрд доларів
Джерело:  online.ua

В PayPal розглядають можливість покупки Pinterest за 45 мільярдів доларів. З урахуванням того, що цьогорічний обсяг глобальних угод наразі складає 4,07 трильйона доларів, укладення угоди вийде за межі попереднього рекорду компанії 2007 року в 4,11 трильйона доларів.

Джерело:  Bloomberg

Потенційне придбання об'єднає PayPal, одного з найбільших постачальників онлайн-платежів, з соціальною мережею Pinterest, яка все активніше розвивається в електронній комерції. Ця угода може доповнити колекцію видатних договорів, укладених за останній рік амбітними керівниками. Як запевняють аналітики ринку, на даному етапі, цілком ймовірно, команда PayPal прагне скористатися високими цінами на акції і дешевими кредитами для розширення компанії.

Чимало з найбільш крупних угод цього року змінили галузь, як, наприклад, перехід AT & T Inc. і Discovery Inc. до створення гіганта в сфері розваг за 130 мільярдів доларів. Також можна згадати завзяте поглинання компанії Canadian Pacific Railway Ltd. за 27 мільярдів доларів США в Південному Канзас-Сіті.

Приватні інвестиційні компанії також стали більш агресивними: кілька фондів об'єдналися для викупу з використанням позикових коштів компанії Medline Industries Inc. Остання є приватним американським виробником медичних товарів і має свої офіси в 20 країнах світу.

Що відомо про Pinterest і PayPal

Pinterest- це платформа візуального пошуку та скрапбукінгу, де користувачі можуть зберігати, збирати і групувати зображення за темами. Всі зображення, які завантажують на сайт, називаються «пінами», а всі колекції, де їх зберігають - «дошками». Користувач знаходить цікаві «Піни» і прикріплює їх на свою дошку".

Платформа стала дуже популярною на початку пандемії, коли рекламодавці шукали нові майданчики, а користувачі думали, чим би зайнятися вдома.

PayPal — міжнародна електронна платіжна система, з допомогою сервісу можна здійснювати грошові перекази через Інтернет. Нею може скористатися будь-який власник смартфон, в якого є банківська карта.

Створена у 2000 році через об'єднання двох компаній - X.com Ілона Маска та Confinity, яку заснував американець українського походження Максиміліан Левчин. Вперше назва PayPal почала фігурувати вже через рік після об'єднання, у 2001 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?