SUBARU TRIATMAN SERIES: у Сухолуччі відбудеться відкритий чемпіонат України з триатлону
Категорія
Спорт
Дата публікації

SUBARU TRIATMAN SERIES: у Сухолуччі відбудеться відкритий чемпіонат України з триатлону

SUBARU TRIATMAN SERIES: у Сухолуччі відбудеться відкритий чемпіонат України з триатлону
Джерело:  online.ua

29 серпня 2021 року в івент-резиденції “Парк Сухолуччя” на Київському морі відбудеться відкритий чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції 70.3/140.6, який входить в національну серію SUBARU TRIATMAN SERIES.

Джерело: Facebook-сторінка  Triatman Club

Що відомо про відкритий чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції

Останнім часом триатлон та залізна дистанція стають все більш популярними у світі. Багато наших спортсменів-аматорів беруть участь у змаганнях в різних країнах. Багато представників бізнесу та шоу-бізнесу долають залізну дистанцію.

Старт турніру відбудеться 29 серпня 2021 року о 08:00 в івент-резиденції “Парк Сухолуччя”. Нагородження переможців пройде цього ж дня о 15:00 та 20:00. Вхід на територію парку платний.

На учасників чекають ідеальні траси для встановлення індивідуальних рекордів, а на вболівальників – автентична природа, доповнена комфортом, щоб кожен відчув затишок та насолодився дозвіллям. Це буде справжнє свято для всієї родини.

Змагання 70.3/140.6 SUBARU TRIATMAN SERIES відбудуться за наступними дистанціями:

  • 140.6: плавання – 3800 м, велоетап – 180 км, біг – 42,195 км.

  • 70.3: плавання – 1900 м, велоетап – 90 км, біг – 21,097 км.

Окрім того, наголошується, що для любителів командних перегонів є можливість зібрати естафетну команду та подолати ці дистанції разом.

Окремим заліком у рамках заходу проводиться старт з плавання ARENA CUP TRIATMAN SWIM за обраними дистанціями – 3800 м або 1900 м, Естафета Мікс – 3х250 м.

Завершальні змагання серії обіцяють стати найяскравішим стартом сезону!

Варто звернути увагу на те, що цей турнір пройде за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Федерації триатлону України.

"Через карантинні обмеження в усьому світі для багатьох спортсменів старт в Україні став єдиною можливістю пройти залізну дистанцію. До Сухолуччя їдуть учасники з Казахстану, Білорусі, Ізраїлю та навіть із США. Статус Чемпіонату України та присутність на дистанції професійних спортсменів задає високу планку та вимагає особливої відповідальності від учасників", - йдеться в повідомленні.

Організатори серії київський клуб TRIATMAN та івент-агенція MAZING EVENT разом із титульним партнером SUBARU UKRAINE створюють в Україні гідну альтернативу закордонним стартам. Перегони серії цього літа у Чорноморську та Вишгороді запам'яталися спортсменам та їхнім уболівальникам високим рівнем організації та неймовірною атмосферою свята спорту.

Що потрібно знати про SUBARU TRIATMAN SERIES

SUBARU TRIATMAN SERIES – серія аматорських та професійних змагань з триатлону на різні дистанції.

Триатлон (триборство) – це видовищні мультиспортивні перегони. Щоб дістатися фінішу, учасник має за лімітований час пройти один за одним три етапи: плавання, велоетап та біг. Це дійсно залізні люди!

Старт пiдтримали: Vodafon, Sheriff, Вода.UA, ARENA, Scott Saucony, Footbalance, тVOя лабораторія, EasyFit, Motohelp, Online.ua, Lantmännen та АХА.

Організатори змагань запрошують ЗМІ та всіх бажаючих підтримати учасників 70.3/140.6 SUBARU TRIATMAN SERIES. Також вони закликають не забувати про карантинні заходи безпеки: використовувати маски, дотримуватися безпечної дистанції та отримувати задоволення від видовищної події.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?