У Чорноморську відбувся турнір з триатлону для аматорів TRITON SPRINT
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Чорноморську відбувся турнір з триатлону для аматорів TRITON SPRINT

У Чорноморську відбувся турнір з триатлону для аматорів TRITON SPRINT
Джерело:  online.ua

У Чорноморську відбувся турнір з триатлону для аматорів TRITON SPRINT, який входить в національну серію SUBARU TRIATMAN SERIES. Найсильніші триатлети країни на змаганнях довели, що їм немає рівних.

Джерело: Федерація триатлону України

Перший у сезоні турнір з триатлону для любителів відбувся 8 травня, незважаючи на негоду. Змагання провели у форматі класичного спринтерського дуатлону - організаторам довелося скасувати плавальний етап, оскільки температура води в Чорному морі була 11,4 градусів, а згідно з міжнародними правилами WT плавальний етап офіційно може бути проведений виключно при температурі води вище 12 градусів за Цельсієм.

Фото: triathlon.org.ua

Спортсменам в сильну грозу довелося долати дистанцію, але вони з гідністю прийняли всі виклики стихії: на першому етапі в дощ вони пробігли 5 км, потім 20 км проїхали по мокрому асфальту і подолали ще по 2,5 км заключного бігового етапу.

Фото: triathlon.org.ua

Турнір з триатлону TRITON SPRINT - переможці

У турнірі TRITON SPRINT взяли участь понад 120-ти учасників з усієї країни, а також кілька іноземців - атлетів з США і Молдови. Згідно з регламентом, результати змагань і турнірна таблиця були сформовані виключно за віковими категоріями.

Фото: triathlon.org.ua

Непросту перемогу в абсолютній першості серед чоловіків отримав найсильніший триатлет України на дистанції IRONMAN Олександр Осипчук. У змаганні серед жінок перемогла Анастасія Романець - вона випередила найближчу суперницю більш ніж на дві хвилини.

Фото: triathlon.org.ua

Турнір з триатлону TRITON SPRINT був ініційований одеським клубом любителів тріатлону TRITON. Організаторами виступили івент-агентство MAZING EVENT і київський клуб TRIATMAN, який проводить змагання для любителів і професіоналів з 2004 року, з 2011 року - під брендом Triatman. Загальна кількість проведених стартів за 16 років - 108, з них - 19 чемпіонатів України.

Наступні заходи серії SUBARU TRIATMAN SERIES:

  • 26 червня в Вишгороді відбудуться змагання з триатлону на олімпійській дистанції;

  • 29 серпня в Сухолуччі пройде Чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції 70,3/140.6.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?