Українська каратистка розгромно перемогла на престижному турнірі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська каратистка розгромно перемогла на престижному турнірі

Українська каратистка розгромно перемогла на престижному турнірі
Джерело:  online.ua

Українська каратистка Анжеліка Терлюга викликала фурор на престижному турнірі Karate 1 Premier League, який проходить в португальському Лісабоні. У фінальній сутичці вона розгромила суперницю з рахунком 6:0.

Джерело: офіційний сайт Міжнародної федерації карате

Анжеліка Терлюга стала кращою на турнірі у ваговій категорії до 55 кг. У вирішальному поєдинку українка виступила з суперницею з Єгипту - Аттією Ясмін. У вирішальному протистоянні Терлюга не залишила шансів єгиптянці на перемогу. Відео фінальної сутички Терлюга опублікована на своїй сторінці в Instagram.

"Золото" на Karate 1 Premier League стало першою перемогою Терлюгі в нинішньому сезоні. Крім неї в турнірі брали участь відомий український каратист Станіслав Горуна, який виступає в категорії до 75 кг - вона завоював "бронзу" на турнірі, перемігши Кароля-Габора Харспатакі з рахунком 3:2. Інші українські каратисти - Андрій Торошанко, Різван Талібів, Галина Мельник та Анастасія Степашко - програли бої за третє місце.

"Це був дійсно класний бій. Я не стільки рада свому першому місцю, як тому, яка зібрана я була на цьому турнірі і сильна. Ось від таких виступів я отримую кайф, саме так я прагну виступати постійно", - прокоментувала Терлюга свою перемогу на турнірі.

Українка підкреслила, що її головна мета представити Україну на найближчому чемпіонаті Європи і Олімпіаді в Токіо, на яку вона вже отримала ліцензію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?